Premiär på babycafé

Idag var vi på öppna förskolan, eller babycafé (är det samma sak, eller vad är skillnaden?) för första gången! Ja jag vet inte varför det dröjt så… eller jo förut sov Malte så länge på morgonen att vi liksom missade när alla andra gick dit. Men nu äntligen kom vi iväg och det var ju jättekul! Gick dit med några mammor från fb-gruppen jag är med i. Kul att träffa dem och deras bebisar! Och det skiljde inte så mycket i ålder på de små. Malte sov på vägen hem och jag trodde han skulle sova massor hemma, att han skulle vara helt slut. Men det är snarare jag som är trött, för mycket nya intryck för mig ;) Nu sover han i alla fall och jag taggar för körövning (kör som i att sjunga, inte att köra bil…).

IMG_6971

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.