Ett magiskt sele

Innan jag fick barn bestämde jag att jag ville bära i sjal och/eller sele. Jag visste att det fanns en bärsele av märket babybjörn. Men sjalar visste jag inte så mycket om. Jag gick med i gruppen ”Bärsjalar!” på Facebook för att lära mig lite mer. Vilken djungel! Det är inte så enkelt som att det finns ett sele och en sjal. Det finns mängder av olika varianter. Ett tag var jag nära att ge upp för jag trodde aldrig att jag skulle lära mig eller förstå. Men till slut kom jag fram till vad jag ville prova, en vävd sjal och ett ergonomiskt sele.

Jag beställde en ’Gothic Rainbow Diamond Weave’ från Anara Slings och en ERGObaby Organic från Lekmer.

gothic-rainbow-diamond-weave-2 1298

Jag har provat sjalen en gång och det blev väl inget jättebra knyt men bebis somnade i alla fall och verkade trivas. Jag ska bryta in sjalen lite och sen ska jag öva på fler knyt. ERGObabyn har jag använt i drygt en vecka nu och den är jag så himla nöjd med. Det är något magiskt med den selen för jag hinner inte spänna klart innan bebis har somnat! Han trivs jättebra där. Det är aningens varmt med selen så det är skönt att det börjar bli höst, men annars trivs jag väldigt bra med den! Helt klart ett värt inköp!

Du kanske även gillar

4 kommentarer

  1. Vilken storlek valde du på sjalen och hur lång tid tog det innan du fick den? :) superfin!!!

    1. Jag tog en ganska lång sjal, för att jag inte visste hur lång man skulle ha… så den är typ 5 meter… lite väl lång kanske. Jag tror jag beställde den en fredag och fick den tisdagen efter så det gick fort! :)

      1. Aha ok! ? Jag beställde en likadan i fredags så hoppas också på att jag får den så snabbt! Har betalat och allt, men har inte fått nån bekräftelse om att den ens har skickats eller att de mottagit beställningen ?

        1. Åg visst är den fin! :D Jag minns inte när jag fick bekräftelsen, men hoppas du får sjalen lika snabbt! Bekräftelsen kanske kommer imorgon :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.