Björk-tapetsering

Jag håller på att fixa till i Maltes rum. Har tapetserat klart en vägg, fondväggen med björk-tapeten från Rusta. Nu ska jag bara tapetsera klart de andra väggarna som får en grå nyans, också en tapet från Rusta men den verkar ha utgått. Så jag hoppas att tapeten räcker! Temat i Maltes rum är typ skogstema, naturen och björk :) Jag har två ”stubbar” av björk som pappa fixat åt mig. De ska få bli pallar/bord. Och så tänkte jag göra lite fler detaljer av björk. Jag gillar att använda mig av saker från naturen så vi får se vad jag mer kan hitta på. Hade även tänkt lägga in nytt golv och måla golvlisterna vita, men nu har min syster fått mig på andra tankar så jag ska känna efter lite, kanske inte alls blir så!

Jag bor i hyresrätt så jag kan inte göra vad jag vill (eller jo, men då måste jag eventuellt återställa det vid flytt sen), men att tapetsera är en ganska enkel sak som ger stor förändring. Jag måste tapetsera ”fackmannamässigt” rätt för att det ska bli godkänt av hyresvärden. Och eftersom den som tapetserade innan mig verkar haft ögonbindel på sig under tiden så tror jag att min tapetsering kommer bli godkänd också!

Jag kommer uppdatera allt eftersom, så ni kan följa renoveringen av Maltes rum och kanske få lite tips och inspiration till egen renovering!

IMG_6866 IMG_6882

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.