Barnrumspyssel och klädgenomgång

Idag har jag kollat igenom Maltes gamla kläder som han inte längre kan ha. Det är många klädesplagg som han aldrig hann använda ens. Jag har fotat för att sen kunna lägga ut på Facebook till försäljning. Han har verkligen haft, och har, mycket kläder! Hann inte fota alla så jag får fortsätta imorgon.

Sen pysslade jag lite i hans rum. Satte upp en ljusslinga med bollar som jag köpte på rean. Har även satt upp några hyllor och ställt iordning lite. Men det är bara på prov. Testar lite. För jag ska ju tapetsera om rummet så småningom, i februari förmodligen. Köpte även två askar från Pumpkin Kids Concept, ”mina första minnen” på rean. Gillar flera av deras grejer, gillar särskilt färgerna!

IMG_5902 IMG_5908 IMG_5906

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.