Varm smörgåstårta

Fredagsmyset igår kväll blev varm smörgåstårta. Så himla gott. Det finns ett recept men jag följer inte riktigt det, utan jag höftar ihop lite som jag tycker blir bra. Därför står det inte några mått här i receptet.

Ingredienser:
Rostbröd
Makrill i tomatsås
Majonnäs
Purjolök
Tomater
Persilja
Ost

Gör så här:
Blanda ihop majonnäs, makrill och finhackad purjolök. Lägg ut brödskivorna (beroende på hur många bitar du vill ha, jag gjorde 4 bitar igår) och bred på majonnäsröran. Tre skivor bröd med denna röra emellan varje lager, även överst. Garnera sedan med hackade tomater, finstrimlad purjolök, finklippt persilja och riven ost. Grädda i mitten av ugnen, 200° i ca 15 min.

IMG_7541

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *