Travelers Notebook – ett test!

Jag är nyfiken på en Travelers Notebook, TN, som jag tror skulle kunna passa mig, istället för en Bullet Journal (som också passar mig i och för sig). TN är alltså ett fodral som man sätter in olika anteckningsböcker (inserts) i. Då tänker jag att jag skulle kunna ha kalenderdelen i en bok, saker som händer årligen och som inte behöver bytas ut då och då kan vara i en anteckningsbok. Istället för att ha allt i en bok och sen föra över vissa grejer till en ny bok när den gamla boken är slut. För att ta reda på om jag skulle vilja ha en TN så provade jag att göra mig en egen, en testversion bara. Jag provade även att göra egna anteckningsböcker som jag sydde för hand.

  

Allt material hade jag hemma (tyg, öljetter, gummiband, papper m.m.), det jag saknar är ett verktyg för att sätta fast en öljett i mitten av ryggen, där gummibandet som håller ihop min TN sitter. Så det får jag införskaffa. Men annars var det inte så särskilt svårt; klippa, limma, sy och håla. Får se om detta kan vara nåt för mig! 

Du kanske även gillar

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.