Tjejkväll!

Igår var vi iväg på tjejkväll i Adolfsberg. Vi tog vagnen och gick dit, det började droppa lite precis när vi började gå men vi klarade oss undan regnet som tur var! Malte fick följa med för att några av mina vänner inte hade träffat honom tidigare, så det var kul att de äntligen fick göra det! Det var första gången som Malte var hos någon utanför familjen en längre stund. Det var väldigt varmt så han fick ligga i bara blöja hela kvällen. Men annars var han väldigt nöjd. Han skickades runt mellan olika personer och det var helt okej! :)

Vi har börjat med en variant av ”halv åtta hos mig” där vi ska bjuda på två rätter. För- och varmrätt eller varm- och efterrätt. Och vi kommer inte sätta poäng på varandra. Eller vinna några pengar ;) Den här gången (som var första gången) fick vi dumplings, sallad och en jättegod chilisås (som jag väntar på att få recept på). Till efterrätt fick vi cheesecake. Cheesecake är ju alltid gott. Dumplings var första gången jag åt och jag har varit lite skeptisk. Tycker inte att det ser så himla gott ut… Men det var över förväntan! Särskilt med chilisåsen!

Nu håller vi på att planera in nästa träff som blir nästa månad. Det ska bli himla kul det här. Undra vad jag ska bjuda på? (Typiskt att jag glömde fota maten, jag som alltid brukar fota massor!)

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.