Time flies…

Tiden går så fort! Har redan hunnit gå 5 veckor på utbildningen till teckenspråks- och dövblindtolk, det är fortfarande lika roligt och känns fortfarande helt rätt. Efter första veckan kändes det som att jag hade lärt mig massor. Under andra veckan kändes det som att jag inte kunde någonting! Nu känns det som jag lärt mig rätt mycket igen :) kul att se framsteg så snabbt ändå! Vi har hunnit med en resa till Göteborg med klassen på ”dövas dag” som var väldigt intressant.

Malte går på förskolan 3 dagar i veckan och det går jättebra. Det bästa som finns är att städa, de har ingen dammsugare på förskolan (som står framme alltså) men en sopborste som Malte använder flitigt. Nu har de köpt in en mindre variant som är lättare för honom att använda :) och förutom det så har han blivit en hejare på att klättra! Klättra upp på stolar, bord, uppför trappen och i klätterställningar i lekparker. Väldigt kul!

I fredags var Malte på Lek & Buslandet med en kompis, det var nästan folktomt så de höll till inne på stora avdelningen. Vad gör Malte där bland alla rutschkanor och andra roliga grejer? Han hittar en sopborste som han går runt med! ^^

Idag har vi varit i lekparken hos mormor C och hängt med henne, så himla skönt ute nu! Och till lekparken fick Malte sitta i bär-ryggsäcken. Han älskar den! Så fort den plockas fram kommer han springandes och vill sitta i den direkt. Så roligt att han trivs även i den!

img_8336 img_8359 img_8369 img_8387 img_8421

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.