Sy egen Mei Tai, del 2

Nu har jag sytt min första Mei Tai. Den är inte helt klar, det saknas ringa i midjan. Men annars är den nog klar. Ska bli kul att testa den, se om den är skön att bära i eller om jag måste göra ändringar. Det här är min prov-Mei Tai. Men den blev ganska fin ändå :)

Det är alltså en Mei Tai med ringar i midjan och utbredbara axelband. Jag sydde inte dit någon ficka på ryggpanelen däremot satte jag dit fästen i midjebältet, fästen för en liten väska jag tänkt sy och även en ring man kan hänga fast något i. En flaska kanske eller nycklar. Återkommer när den är helt klar, om den blir bra tänkte jag försöka göra ett mönster ifall någon vill ha.

IMG_8793

Du kanske även gillar

2 kommentarer

 1. Hej,
  Hittade till din blogg när jag sökte mönster för att sy en Mei Tai. så jag är väldigt intresserad, speciellt eftersom du tänkt använda ringar (velar lite mellan ringar och spännen men ringar känns enklare att få till) och så lät de där extra väldigt lockande också, (bla. fickan på ryggpanelen, fästena för väskan du tänkt sy (finns det möjlighet att få mönster på den också? :) )
  Riktigt fin är den i alla fall.
  //Gabriella

  1. Hej!
   Kul att du hittade hit och kul att du gillar min Mei Tai! :D Jag har inte hunnit göra något mönster än, men jag tänkte försöka göra ett. Den är jätteskönt att bära i iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.