Sy egen Mei Tai, del 1

Jag har länge tänkt sy mig en egen Mei Tai. Jag har letat mönster och kollat på massa bilder på olika varianter av MT’s. Jag har köpt tyg på IKEA, ett tyg som jag läst ska funka bra (fast jag vill färga det svart) och så hittade jag en snutt tyg hemma som jag tror skulle bli jättefin på ryggpanelen! Som sagt så ska jag bara sy en på prov. Om den blir bra skulle jag vilja ta en del av min vävda sjal och sy en MT av. Jag har, efter allt efterforskande, kommit fram till en modell som jag vill ha. Jag vill ha ringar i midjan och utbredbara axelband. Sen vill jag även ha några andra funktionella detaljer som tex en stor ficka på ryggpanelen, fästen så jag kan fästa en liten väska i midjan eller nåt sånt. Och kanske lite andra saker :)

Jag kommer förhoppningsvis  börja sy den här  Mei Taien ikväll! :)

IMG_8717 IMG_8715

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.