Stockholms-helg

I helgen var vi i Stockholm. Det var dags för Maltes första hotell-vistelse! Vi bodde på Quality Hotel Globe med egen balkong, kändes extra lyxigt. Hade inte en tanke på att Eurovision redan är igång men det blev vi snabbt varse om, artisterna bodde på samma hotell som oss. Frans och hans familj satte sig bredvid oss vid frukosten en morgon. Och så kom Ira Losco (Malta) fram och pratade med Malte. Hon tyckte det var extra roligt att han hette nästan samma som hennes land! (Hade ingen aning om vem hon var, fick googla på det).

Förutom att mingla med kändisar ;) så träffade vi vänner vi inte sett på länge, vi promenerade in till stan och besökte Djurgården bland annat. Det var otroligt varmt och fint väder hela helgen. Vi åt på Vapiano, första gången för mig. Sjukt gott! Malte fick se ridande poliser, åka djurgårdsfärjan (fast han sov då), vi hittade en mysig ekobutik med barngrejer där vi köpte en liten bil och så hängde han i lobbyn på hotellet.  De flesta som gick förbi log och hälsade på honom. Hotellfrukosten var ju en hit också. Malte åt hur mycket som helst! Yoghurt med bär och aprikos, smörgås, frukter och grönsaker av olika slag, pannkakor och äggröra. 

Malte sov nästan hela vägen både dit och hem. Lite smågnällig strax innan vi var hemma, men det är ju tråkigt att sitta still för länge så jag förstod honom :) när vi kom hem satt vi ute på gräsmattan en stund och fortsatte njuta av vädret! 


Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.