Sommar i Lindvallen, del 2

Igår tog vi liften upp till toppen, att åka lift var en riktig höjdare (höhö) enligt Malte. Vi vandrade iväg ca 1,5 km och kom till Stensjön. En trevlig liten tur! Som namnet antyder så fanns det massa sten vid sjön, folk har byggt torn lite här och var. Även Malte byggde ett torn. På vägen tillbaka till liften somnade han i ryggsäcken, det tar på krafterna att andas fjälluft. Vi stannade på Snögubben och åt lunch innan vi åkte ner igen.

På eftermiddagen gick vi till Experium igen och besökte deras lekland, även det var en höjdare! Det finns rutschkanor som man åker pulka i och ett ”rum” med massa bollar som man antingen kan skjuta på varandra eller lägga i en grej som sen suger upp bollarna och skjuter upp dem i taket. Svårt att beskriva men det kanske syns i filmerna vad jag menar. Det var svårt att få honom därifrån när vi skulle gå och när vi väl kom hem igen så somnade han nästan omgående, kl 18.10.

Du kanske även gillar

4 kommentarer

    1. Ja det var som sagt första gången jag var där sommartid, jättemysigt! Älskar norra delen av Sverige, så himla fint alla årstider!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.