Snabb leverans av Dingbats*!

Igår beställde jag hem 2 nya böcker, Dingbats* från Tidformera. För en stund sedan ringde brevbäraren på och nu har jag böckerna i mitt knä. Det kan man kalla snabb leverans, jag blev så förvånad! Jag ska berätta lite om dessa böcker och jag kommer jämföra med Leuchtturm (LT) då det är detta märka jag tidigare använt.

Allt material i Dingbats* böckerna är nedbrytbara, 100% vegan och återvinningsbara. Jag har suktat efter en sådan bok länge men de har inte gått att beställa från Sverige tidigare. Men äntligen! 

Jag beställde en Wildlife Grey Elephant A5+, det är den jag velat ha sedan jag upptäckte Dingbats*. A5+ innebär att de är lite bredare än A5, ett papper i A5-storlek får alltså plats att ligga i denna bok till skillnad från LT A5 som är något smalare. Boken har 192 onumrerade sidor med prickar (LT har 249 numrerade sidor). Alla sidor är perforerade vilket gör det enkelt att ta bort en sida om det skulle behövas (LT har 8 perforerade sidor längst bak i boken). Pappret är 100 gsm, syrafritt och fsc-märkt. Precis som i LT finns det en ficka längst bak i boken och Dingbats* har ett märkband istället för två som LT har. Dingbats* har även en pennhållare som inte finns på LT.

Jag beställde också en Sky Blue Great Barrier Reef Journal A5+. Denna bok har 184 numrerade sidor (16 st perforerade) och även indexsidor, key-sidor och future log. 2 märkband och ficka längst bak precis som LT. Och som den andra Dingbats* jag köpte så har även denna papper som är 100 gsm, syrafritt och fsc-märkt. På insidan av pärmen finns det också information om nationalparken, om vad som hotar den och hur vi kan hjälpa att rädda den.

Visst är det fina böcker!? Ser fram emot att få börja använda dessa! Förutom att det var väldigt snabb leverans så fick jag med en liten present i form av stickers och en liten handskriven hälsning. Så himla fint och personligt! Kommer definitivt beställa från Tidformera igen! (Nej, det är inget sponsrat inlägg, jag är bara väldigt nöjd!)

 

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.