Skulle ha stannat i sängen…

Idag har det inte varit någon bra dag alls! Har aldrig haft en sån här ”otursdag”, en dag då allt bara går emot mig! Först skulle det kommer hem en till mig för att köpa en grej jag skulle sälja, så jag fick skjuta lite på lunchen. Men personen kunde inte komma. Jag fixade lunch, Malte fick prova lite nya smaker. Han blev helt hysteriskt ledsen av alla nya intryck och så blev han jättetrött! Vi som skulle på sångsamling… Plötsligt piggnade han till! Jag tog på oss och tog med Dexter ut, bar ner allt till källaren för att hämta vagnen (vi har ingen hiss). I källaren upptäcker jag att sittdelen till vagnen är kvar uppe i lägenheten! Åh! Det var bara att gå upp igen med alla grejer (fortfarande ingen hiss…). Dexter blev alldeles förvirrad, han ville ju ut. Tillslut kommer vi ut. Då börjar det regna. Varför gick jag ens upp idag?!

När vi var klara med promenaden så lämnade jag Dexter hemma och snabbade mig iväg till Nikolai (det hade slutat regna som tur var). Lagom när vi kom fram började det regna igen. Malte somnade strax innan vi var framme men vaknade när vi väl kommit fram. Vi kom precis lagom till sångstunden. Han var fortfarande lite trött, så vi stannade inte så länge efter sången. Lagom när vi lämnade stället så började det regna igen! Så himla typiskt.

Åkte till IKEA och köpte tyg till en Mei Tai som jag ska sy. Sen åkte jag till Rusta för att köpa balsam och så hittade jag även en olja som jag trodde att jag skulle ha. När jag kom hem visade det sig att det var fel olja. Och att jag hade köpt schampo, inte balsam. Tur att jag äntligen kommit hem, nu stannar jag hemma. Skulle precis börja med maten när jag upptäckte att grönsaksbuljongen är slut. Vi har alltid grönsaksbuljong hemma! Inte min dag.

PS. Vi glömde även bort tvättiden…

IMG_7238

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.