Paltlunch och kalas

Avstämningen är över, jag är sjukt missnöjd med sista delen av  den men nu är det gjort och jag håller tummarna för att jag klarar målen och kommer vidare till nästa nivå! 

Igår firade vi morfar (farsdag) lite sent, men traditionsenligt med paltlunch hos min syster. Palt är fruktansvärt mättande (för mig), brukar orka 1,5-2 st. Men igår åt jag bara 1. Malte orkade en halv, mer än vad han åt förra gången! (Sylten var såklart godast :)

Nu ska vi snart iväg på kalas, svägerskan fyller år! Kalaset är i Hallsberg och Malte och jag ska åka tåg dit, han vill alltid åka tåg när han ser ett tåg så nu ska vi passa på! :) 

 

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.