Ny sjal till samlingen

Igår var jag och hämtade en ny sjal jag köpt (eller ja, den är ju begagnad). Hittade en billig ringsjal på Facebook och ringsjal har jag ju ingen så då måste jag ju ha en! Nej, men jag ville gärna testa en ringsjal och när jag hittade en så billig så slog jag till. Ringsjalen går väldigt snabbt att få till, folk använder den tex när de ska in i affären lite snabbt från bilen. Istället för att ta fram sin vävda sjal som kanske är lång och släpar i marken, blir smutsig osv. Går man hemifrån kan man ju ta den långa sjalen och om man ska gå långt. Ringsjalen är inte lika bekväm när man går längre, har jag läst. Och så skulle det vara lätt att amma i ringsjalen. Kul att testa såklart. Nu har jag alltså en ErgoBaby, en vävd sjal, en meitai och en ringsjal! :)

Appropå sjalar så kunde man se på Tv4 Nyhetsmorgon idag om bärsjalar och ergonomiskt bärande. Kolla klippet på Tv4 play om du missade nyhetsmorgon.

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.