Nattlampa med stjärnhimmel!

Malte ligger och tittar upp i taket på kvällarna och han tycker det är spännande när jag gör skuggteater med händerna. Men det är lite jobbigt att ligga med armarna utanför sängen hela tiden. Jag fick tips om en fin nattlampa som projicerar en stjärnhimmel i taket, gissa om jag blev glad?! Finns i flera olika varianter, på olika ställen. Sköldpadda, räv, giraff och nyckelpiga bland annat. Jag valde mellan räv och nyckelpiga, men det blev nyckelpiga tillslut. Beställde i fredags från Bluebox och fick hem den igår!

Stjärnorna lyser i tre olika färger – röd, grön och blå. Antingen byter de automatiskt eller så kan jag ställa in en av färgerna. Malte tyckte det var kul när de bytte färger, så han låg och skrattade. Det var ju inte riktigt det som var meningen… Ikväll ska jag bara ha en färg igång. Gillade den gröna färgen bäst :) Och sen stängs den av automatiskt efter 45 min. Perfekt! Tråkigt för Malte sen när han flyttar in i sitt eget rum, stjärnhimmelen stannar hos mig ;)

003298C6-AA0E-48C0-96F5-E6155C5D1030

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.