Maskrosor och solsken

Våren har kommit tillbaka! Det var inte särskilt varmt eller soligt när vi gick ut men efter en stund tittade både solen och värmen fram. Vi kunde inte gå vanliga promenaden längs svartån på grund av något slags vägarbete, vilket jag inte tänkte på när vi gick iväg, men det gick ju bra ändå. Fick ta en annan väg istället :) När vi nästan var hemma igen somnade Malte i vagnen, typiskt. Jag lämnade in Dexter och sedan gick jag över till Östra sidan och Malte fick sova ute i vagnen. Så himla skönt när han kan sova utomhus, han sover så bra då! Lagom tills han vaknade så vaknade även hans kompis Elsa som skulle komma ut till oss efter en stund. I väntan fick Malte krypa omkring i gräset och han upptäckte maskrosorna, himla fina och goda.

Sen kom Elsa (och hennes mamma och syster) och vi begav oss av mot en annan park på väster. Kul att testa något nytt tänkte vi :) Det var ganska mycket folk där men vi lekte en stund innan vi gick vidare mot Ica och sen hem igen.

”Våran” bäck är igång nu också, äntligen! Som både vi och änderna har längtat :) Hoppas att vi snart kan få se några småbebisar! Förra våren följde vi två andmammor med sina bebisar som tyvärr minskade i antalet…

PS. Du har väl inte glömt att rösta på oss i Årets Babyblog?

IMG_2406 IMG_2410 IMG_2413 IMG_2426 IMG_2444 IMG_2452 IMG_2454 IMG_2459

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.