Lidköping tur och retur!

Igår skulle vi till Västkusten! Vi fick låna ett hus av en kompis så igår förmiddag åkte vi med Malte och Dexter mot Västkusten. Vi åt mat i Lidköping och sen, 7 minuter utanför staden, pajar bilen. Motorn hackade och någon lampa började lysa. Vi fick ringa bärgningsbilen som inte kunde komma förrän om ca 1,5 timme. Bärgningsbilen kom och körde oss till bilverksta’n där de gjorde allt de kunde för att fixa bilen innan de skulle stänga för dagen. Tyvärr behövdes något som de inte hade hemma så de kunde inte fixa bilen just då. Vi blev alltså tvungna att ta tåget hem igen. Vi kollade först upp hyrbilar för att kunna fortsätta resan mot västkusten men det fanns inga som vi kunde ha med hund i tyvärr.

Tåget skulle gå 18.05 så vi behövde inte stressa, jag köpte biljetter och upptäckte att det inte alls var tåg vi skulle åka först utan buss. Buss i en timme till Skövde där vi skulle få byta till tåg. Buss en timme med Malte (som aldrig tidigare åkt buss typ), Dexter och massa packning. Det gick över förväntan. Det var lite tråkigt att sitta still emellanåt, men det gick bra. Vi kollade lite på film och så kollade vi på massa spännande saker utanför bussen. T. ex. på kossor, de var himla spännande!

Vi skulle ha haft 10 minuter på oss mellan bussens ankomst och tågets avgång men som tur var så var tåget några minuter försenat så vi slapp stressa. Nu hade vi hunnit i alla fall för bussen körde så nära spåret som det bara gick att komma. Men ändå. Vi fick stå och vänta ett tag, Malte tittade på tåg som åkte förbi. Tillslut kom tåget och såklart satt det en hund i hundkupén. För att slippa att Dexter skulle börja skälla en massa så satt vi utanför kupén. Trist när vi bokat och betalt för platser men det hade bara blivit en jobbig resa annars. 20.41 anlände vi till Örebro södra och så gick vi hem. Var väl hemma runt kl 21.

Vilket tålamod Malte har, vilken unge. Han har inte gnällt det minsta. Lite tråkigt att sitta still länge på bussen och lite gnällig när vi la honom i vagnen på tåget (han var trött men ville inte ligga där). Annars har det gått hur bra som helst. Är så himla imponerad! En fantastisk unge helt enkelt! Dexter också såklart! Förutom att han inte får åka hyrbil så är han väldigt enkel att ha med sig!

IMG_7588 IMG_7595 IMG_7604IMG_7662IMG_7632 IMG_7639 IMG_7646 IMG_7647 IMG_7651 IMG_7655

Du kanske även gillar

1 kommentar

 1. Hej Sanna!

  Jag tänkte bara kommentera och säga att vi har en tävling på Babyshop nu där du kan vinna en Tripp Trapp till dig och en kompis :)

  Det är superenkelt att delta men bidraget behöver vara inne senast på torsdag! Läs mer här: http://blog.babyshop.se/vinn-en-tripp-trapp-stokke/

  Hoppas allt är bra med dig :)
  Kram!

  /Sofie på Babyshop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.