Internationella bära barn-veckan

Den här veckan är det internationella bära barn-veckan. Jag bär som vanligt varje dag men idag har jag provat på min vävda sjal! Knöt en Kangaroo och det gick över förväntan! Det var lättare än jag trodde, även fast det kunde ha blivit lite bättre.  Men övning ger färdighet! Jag gillar, dom jag tidigare skrivit, både ergobabyn och meitaien. Men sjalen, den är om möjligt ännu skönare! Det är inte alls svårt att knyta, men det tar lite längre tid än selen nu i början. Malte somnade som vanligt som en klubbad säl :) han trivs lika bra i alla tre bärdonen vi har!

I början när jag läste på om sjalar och gick med i bärsjalsgruppen på Facebook så förstod jag inte varför folk hade så många sjalar. En del kunde ha 10 olika sjalar och selar hemma, helt galet? Nu har jag själv tre olika bärdon. Jag vill även testa att sy en egen meitai. Och om jag trillar över nån mer begagnad sjal i rätt prisklass så är det inte omöjligt att jag köper den. Det är ju både kul och bra att ha olika varianter. Någon som är varm, någon som är sval. En som går snabbt att ta på sig osv.

 IMG_2278.JPG

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.