Födelsedagsfirande och parkhäng

Igår kom sommaren och hälsade på. Det var så himla fint väder och väldigt varmt ute. I parken utanför har vi en pool (plaskis) och den började de fylla på. Vi satt ute nästan hela dagen. Först satt vi ute för jag tänkte att Malte skulle sova ute, men han sköt på sin förmiddagsvila i flera timmar. Grannen kom ut så Malte fick leka med sin kompis Egon. Så himla mysigt, det kommer bli en bra sommar!

På eftermiddagen kom mamma, pappa, syster, storebror +barn för att fira min namnsdag! Nej, det var ingen som kom ihåg att jag hade namnsdag… men däremot firade de min födelsedag! 30 år fyllde jag igår :) barnen lekte i lekparken och badade i poolen (trots att det bara var några cm vatten så var det fullt med barn som badade). Vi satt på filtar i skuggan och åt frukt (istället för bullar och tårta), det var väldigt skönt att kunna sitta ute. Förra året på min födelsedag var det jättekallt, min syster kom då i stickad mössa och vantar! Jag fick en födelsedagsfest i födelsedagspresent :) så på lördag ska jag firas en gång till ute på landet. Ska bli kul, undra vad som kommer hända då?

IMG_2909
Han har fixat sig en liten blåtira, syns knappt men vid höger öga…
IMG_2875 IMG_2911
Mei taien är grymt skön att bära i!
IMG_2932
Lite fika i parken
IMG_2947Spanar efter Egon som ska komma snart!

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.