DIY stjärnbilds-tavla

Kvällens pyssel blev en tavla till Maltes rum, med hans stjärnbild (lejon) på. Det är ganska lätt att göra själv.

Det som behövs är: Canvastavla, penna, pensel, en led-ljusslinga (jag köpte min för 29kr på Rusta) och färg. (Tips: har du en gammal canvastavla hemma som du tröttnat på så går det att ta den och måla om!)

Börja med att måla hela tavlan svart. När den har torkat så gör du hål för stjärnorna. Sedan målar du de vita sträcken mellan och runt stjärnorna. Det måste inte göras men på dagtid när stjärnorna inte lyser så ser det kanske lite tråkigt ut med bara en svart tavla… Sen kommer det klurigaste! Sätta dit ljusslingan. Jag har tejpat fast min, men tejpen fäste inte så bra, därav det kluriga. Det gick men jag tror det går bättre att limma. Jag funderar på att göra om det imorgon. Nåja, den blev klar och jag blev nöjd!

image image image

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.