Bebisfika!

Idag var det dags för fika tillsammans med massa mammor och bebisar från Facebook-gruppen jag är med i. Vaknade kl 9.15 och tänkte att vi inte skulle hinna till kl 10, alltså tänkte jag strunta i det. Men så hörde grannen av sig som tänkte gå kl 10.30 och det lät ju mycket bättre :) så vi kom iväg trots allt. Himla trevligt att träffa andra mammor och barn. Men oj vad fort barnen växer! Några av barnen hade jag träffat tidigare och även träffat mammorna när bebisarna låg i magen. De var ju jättestora nu!

Vi var på Mummel & Mums, ovanpå biblioteket i Örebro. Himla bra och barnvänligt ställe!

Malte var himla glad, han tyckte det var kul och spännande. Men på slutet blev han lite gnällig, han var förmodligen hungrig men kunde inte äta där. Så vi gick därifrån, han blev genast lugn i vagnen. Vi gjorde några ärenden på stan innan vi gick hem. Sedan tog vi ut Dexter på en promenix så Malte fick sova en stund.

Sen har vi även provat hoppgungan idag, bara en liten kortis :) det var varken kul eller tråkigt. Han skuttade inte just heller utan snurrade mest runt. Han måste växa till sig lite mer så han inte drunknar i den!

IMG_6177Påväg upp till Mummel & Mums, han trivs bra i sin Joolz Geo.

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.