Barnveckan i Askersund!

Denna vecka har det varit barnvecka i Askersund, idag var sista dagen och då åkte vi dit. När vi kom till Askersund så mötte vi upp min bror med familj och köpte glass. Mjukglass till oss vuxna och Malte fick en kulglass. Stort misstag att köpa mjukglass i denna värme! Vi fick stressa i oss glassen och försökte få barnen att hjälpa oss att äta upp glassen. Första gången jag varit med om att försöka ”tvinga” i barnen glass. Dessutom var två av tre barn inte särskilt sugna. Efter glassen var det dags för en tur med lilleputtetåget. Jag och min bror tog vagnarna och gick iväg till tågets slutstation. Jag ångrade mig ganska snart eftersom det var så galet varmt ute, skulle ha åkt tåget istället. Det delades ut godis innan avfärd så Malte fick smaka på sitt livs första klubba, han var helnöjd! Och vid tågets slutstation fanns det massa djur att titta på.

När vi (eller i alla fall jag) hade vilat en stund så gick vi iväg till Borgmästarholmen för att bada och det var nog det bästa vi gjort på länge. Det var så himla skönt i vattnet och Malte som tidigare inte riktigt velat bada mer än i badkaret han var som en liten fisk. Väldigt roligt att se! Det var dessutom väldigt lite folk där vilket jag tyckte var väldigt skönt, vi behövde inte trängas direkt. 

I närheten av Borgmästarholmen finns en rolig lekplats som vi stannade vid en stund innan vi åkte vidare till en kompis för att grilla lite. Malte missade helt sin dagsvila men det gick bra ändå och i bilen på vägen hem slocknade han som en klubbad säl! Väldigt trevlig dag helt enkelt! Har du besökt barnveckan i Askersund?

 

Du kanske även gillar

2 kommentarer

    1. Ja det är riktigt fint i Askersund, har bara varit där två gånger men tycker verkligen om det! Haha ja, det där med mjukglass var en rejäl miss. Skulle ha tagit kulglass istället :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.