Barnrum, djungel-tema

Förra året fick jag och min syster återigen i uppdrag att inreda ett barnrum. Denna gång till vår lillebrors barn och det skulle vara djungel-tema. Vi hade en i princip obefintlig budget (till skillnad från Nalle Puh-rummet, där vi inte fick nån budget men vi fick köpa allt vi ville, typ…) så vi gick till Bra & Begagnat och letade grejer till rummet. På vägen dit hittade vi även en loppis som vi fyndade lite på. Färg var redan inhandlat av lillebror.

De som bodde i huset innan hade slarvat grymt mycket med väggarna i detta rum. Så förarbetet tog mycket längre tid än väntat för oss. Men tillslut blev det klart och vi fick börja med det roliga. Pynt och fix! :D Precis som med Nalle Puh-rummet så tänkte vi att det skulle vara kul för barnet, att det skulle finnas saker att klämma och känna på. Jag målade djuren för hand på väggarna. Lejonet fick en man av garn, elefanten fick en mjuk snabel som piper om man klämmer på den. Apan har en svans som man kan dra i så spelar den en melodi och giraffhyllan (som bestämde temat för rummet) fick två roliga kroppar.

Rummet har även en garderob som är ganska stor, så småningom tänkte vi göra den lite mysig med kuddar och sånt. Som en liten läshörna. Så framför den hängde vi blåa tygremsor som ska föreställa ett vattenfall. Ännu en gång blev vi himla nöjda med rummet! :)

Nedan finns ett galleri med bilder på rummet!

Innan renovering

Du kanske även gillar

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.