Balkong-fix!

Vi har en jätteliten balkong. Har tidigare haft bord och två stolar där men det var så trångt så vi satt sällan där ändå. Nu ville jag fixa till balkongen på något sätt så att det skulle bli mysigt och att Malte lätt ska kunna vara där. Så jag sålde möblerna och rensade på balkongen. Den måste även tvättas rent :P

Tog fram alla trasmattor jag hittade som ska ligga på golvet (har även trätrall på balkongen). Fick en gammal kista av lillebror som han inte längre hade plats för, den ska användas som förvaring av mattorna och lite annat, som bord och som sittplats om någon vill sitta lite högre upp. Mattorna har massa olika färger i sig, så jag åkte till Rusta och köpte ljuslyktor i olika färger (lila, rosa och en turkos som jag hade sedan förra året) och så köpte jag två vita lyktor som jag målade med akrylfärg. En gul och en grön. Kistan målade jag om och lackade med båtlack för att den ska hålla lite bättre när det regnar.

Det är så långt jag kommit än så länge. Sen ska det även ut lite växter. Och så ska jag sy kuddar att ha där ute också. Tror det kommer bli riktigt mysigt! Fortsättning följer… ;)

IMG_2675 (1) IMG_2670 IMG_2677 IMG_2679

Du kanske även gillar

2 kommentarer

  1. Vad härligt att täcka golvet med trasmattor, och fint med de kulörta lyktorna! Jag håller också på och grejar på balkongen, men vi är högst upp utan tak så matta går tyvärr bort i dagsläget (skulle vilja väva eller virka en i plastgarn, men det hinner jag inte den här säsongen). Tack för inspiration :)

    1. Ja vi bor också högst upp utan tak. Tänkte du på regn? Eller typ fågelbajs :P för mattorna är tänkta att vi lägger undan när det verkar bli regn eller när vi inte ska vara där. Och fågelbajs har vi haft tur att slippa hittills! Däremot funderar jag på att sätta något slags tyg över halva balkongen (om det går) för att få lite skydd. Kul att jag kunde inspirera lite i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.