Änder och utvecklingen!

IMG_2615Malte har nu hunnit bli drygt 9 månader och det händer saker hela tiden. En väldigt rolig ålder (fast det har det ju varit hela tiden). Han springer nästan fram med sin gå-vagn när han har mycket plats (tex på öppna förskolan) och han är så himla nöjd över att han kan svänga med den själv.

Nu har han även börjat släppa taget när han står upp. Han kan stå framför mig och släppa taget, stå själv väldigt länge. I alla fall när han håller i mina glasögon som han tar från mig. När han tar sig från soffan till soffbordet kan han ibland släppa taget medan han tar det lilla steget. Och när han reser sig upp mot mig så drar han sig inte upp utan han använder mig bara för balansen. Och när han står upp så håller han i sig med bara en hand oftast.

Fortfarande är djurens vattenskål en favorit, ibland händer det att jag glömmer att ställa upp skålen och då är han där snabbt som blixten och häller ut vattnet. Han har nu fått en badbalja av mormor C som vi ska ha på balkongen när det blir lite varmare :)

Idag har vi varit ute och hälsat på änderna igen, de är himla spännande! Särskilt när de kommer nära och pratar med honom. Tyvärr saknas en bebis, igår var de 9 st men nu är de alltså 8 st. Får se hur många som får vara kvar!

IMG_2652 IMG_2692

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.