Älskade ungar

Idag har jag varit på barnmässan ”Älskade ungar” på Conventum i Örebro. Jag gick utan Malte, som fick stanna hemma. Han brukar oftast vakna när jag bär honom inomhus (tex i mataffären) så jag visste inte vad han skulle tycka om att vara inomhus en längre stund… Dessutom har vi massa annat planerat i helgen så det blir nog tillräckligt för honom ändå! Nästa år kan han få följa med på mässan!

Mässan var mindre än jag hade förväntat mig. Men det var flera bra utställare och så var det (vad jag hört) bra föreläsare. Jag missade föreläsningarna tyvärr. Sen fanns det flera roliga saker för lite större barn. Lite större än Malte alltså. Trampbilar, hoppborg, ansiktsmålning med mera. Så för barnen tror jag att det var himla kul.

En annan sak som var kul med mässan var att jag träffade flera mammor från världens bästa Facebook-grupp! Det är alltid lika kul att träffa dom! Några har jag träffat innan och några träffade jag för första gången idag :D Snart dags för fika-träff igen! Har inte varit på nån sen Malte kom!

IMG_1885

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.