7,5 månader

Nu är Malte 7,5 månader och han hittar på nya saker hela tiden. Nyss ställde han sig helt plötsligt upp mot gå-vagnen och gick iväg med den! Han har stått vid den tidigare, men inte ställt sig upp själv mot den. Och han har inte riktigt gått med den heller. Men plötsligt händer det, som alla säger om sina barn. Märkligt det där! När han kryper så kryper han väldigt fort, han springer fast krypandes ;)

Mat är kul och gott. Vi äter mest vegetariskt och han gillar vegbiffar och falafel väldigt mycket. Pasta är också en favorit. Det enda han inte tyckt om, som han direkt spottat ut är sill som han fick smaka i påskas. Och jag förstår honom! Usch! Annars så smakar han på allt och det är kul att erbjuda honom nya saker.

EC går lite sämre. Kiss fångar vi rätt ofta men inte något annat. Malte har däremot börjat visa tecken nu men när vi kommer till toan så är det ju försent… Men vi fortsätter, nångång ska det ju lyckas igen.

Och det jobbigaste just nu är tänderna som är påväg. Jag är inte helt säker men tror att det är 4 st på gång i överkäken. Det har varit jobbigt några kvällar nu och idag har han även varit gnällig under dagen. Stackarn, de första tänderna gjorde inte alls så här ont. Hoppas de tittar fram snart så att han slipper ha ont.

IMG_0025

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.